transparent
Borotvák

Borotvák, borotvapengék, borotvakészülékek

Hagyományos borotvakészülékek és borotvapengék

Minden téren, így a borotválkozás terén is hódítanak a régi, hagyományos módszerek. Mi ehhez is biztosítunk készüléket! A tökéletes eredmény eléréséért Ön választhatja ki, hogy milyen készülékkel, illetve milyen pengével szeretne borotválkozni.

Hagyományos, cserélhető pengés borotvakészülékek prémium kialakítással a kényelmes borotválkozásért. Zártfésűs kivitelben is, akár több színben elérhető készülékeink műanyag vagy esztergált alumínium nyéllel is elérhetőek.

Hagyományos borotvák

Hagyományos borotvakészülékeinkhez válasszon minőségi cserepengét. A Super Chrome, Carbon Steel (szénacél), Stainless Steel (rozsdamentes acél) anyagú LORD pengék segítik a pontos borotválkozás, a precíz formázást.
5 vagy 10 db-os kiszerelésben is kaphatók hagyományos karton vagy műanyag gyűjtődobozban.

Bővebben a hagyományos borotvákról

Borotva-rendszerkészülékek

Két-, három- vagy akár ötpengés verzióban is elérhető cserélhető fejes borotvák megbízhatóan távolítják el irritációmentesen a szőrzetet.

Kiviteltől függően egy vagy több hozzá csomagolt cserefejjel szállítjuk. Krémezőcsíkkal ellátott rendszerkészülékeink kíméletesek a bőrhöz, csökkentik a borotválkozás közbeni irritációt. Redőzött kialakításuknak köszönhetően pontosabban követik az arc formáját, és csökkentik a megvágás esélyét.

Rendszerkészülék

A rendszerkészülékekhez illő cserefejeket is megtalálja a LORD kínálatában, így a későbbiekben gazdaságosan oldhatja meg a mindig éles fejek beszerezését és a mindig higiénikus borotválkozást.

Bővebben a rendszerkészülékekről

Női és férfi eldobható borotvák

Utazáshoz, illetve, amikor nincs nálunk a kedvenc készülékünk, ideális és praktikus megoldást jelenthet egy eldobható borotva.

Eldobható borotvák

Gyors, frissítő borotválkozáshoz vagy formázáshoz, hosszabb szőrzet eltávolításához is alkalmas eldobható borotvák széles választékából könnyen mindenki könnyen megtalálhatja a megfelelőt – legyen a gazdaságosság vagy a komolyabb borotválkozási feladatokhoz illő eszköz kiválasztása a cél.

Női eldobható borotvák

Női és férfi borotváink egy vagy többpengés kivitelben, mozgó vagy fix fejjel és akár krémezőcsíkkal is ellátott borotváink kínálatában az érzékeny bőrűek számára is van megoldás. A mozgófejes kialakítás finoman követi a borotvált bőrfelület vonalát és biztosítja a pontos borotválkozást.

Különböző darabszámú csomagokkal egy vásárlással beszerezhet több alkalomra elegendő borotvát.

Bővebben a női eldobható borotvákról

Bővebben a férfi eldobható borotvákról