Sleepy pelenka

Pelenka maximális nedvszívó képességgel

A Sleepy pelenka használata maximális kényelmet biztosít mind a babának, mind pedig a szülőknek. A legkorszerűbb technológiák felhasználásával készül, ami garantálja, hogy a baba a lehető leghosszabb ideig maradhasson száraz. A pelenka készítés minden innovációját bevetették annak érdekében, hogy a pici maximális kényelemben érezhesse magát a nap bármely időszakában és persze az éjszaka folyamán is.


Forradalmi Tri-dry nedvszívó rendszer a nyugodt éjszakákért

A Sleepy pelenka a különleges és egyedi fejlesztésű Tri-Dry rendszerének köszönhetően sokkal hatékonyabb nedvszívó képességgel rendelkezik, mint a hagyományos eldobható pelenkák, hiszen akár háromszor gyorsabban és háromszor több nedvességet is képesek felszívni és szivárgásmentesen magukban tartani. Ennek köszönhetően a szülők is át tudják aludni az egész éjszakát, ami igazi felüdülést jelenthet számukra.

Bővebben a Tri-Dry rendszerről.

A Sleepy pelenka maximális kényelmet és biztonságot nyújt a babáknak

Minden Sleepy pelenkák többször használható elasztikus tépőzárral és gumiszalagos lábrésszel készülnek a babák maximális komfortérzete érdekében. Mindemellett pedig kifolyás-gátló külső felülettel és légáteresztő, nedvességeloszlató fedőréteggel is rendelkeznek. A tökéletes nedvesség felszívásról a Tri-Dry nedvességelszívó mag gondoskodik, mely a kifolyást megelőző védőgáttal együttesen hosszú időn keresztül képes tökéletesen szárazon tartani a baba popsiját.

Sleepy Pelenka

A Sleepy pelenka precíz és költséghatékony gyártásának köszönhetően rendkívül kedvező fogyasztói áron kerül forgalomba. A gyártó minden korosztályra gondolt, és többféle méretben forgalmazza ezeket a nagyszerű pelenkákat.


"Sleepy pelenka, hogy ne csak a baba aludjon jól!"

Gyártó: ERUSLU A.S.

pelenka