Megbízható sebtapasz kisebb sérülésekre

A Debant sebtapaszok tökéletes megoldást jelentenek kisebb sérülések esetén, mivel segítségükkel könnyen és gyorsan lehet a sérült bőrfelületet elsősegélyben részesíteni és megvédeni a szennyeződésektől, ami elemi fontosságú annak érdekében, hogy a keletkezett seb minél előbb és maradéktalanul meggyógyuljon. A sebtapasz azonnali segítséget nyújt horzsolások, vágások vagy csípések esetén is. Továbbfejlesztett ragasztóanyaggal rendelkezik, ami kitűnő tapadást biztosít a test bármely bőrfelületén, miközben nem korlátozza a viselőjét semmiben sem.

Debant gyorstapasz

Tökéletes vízzel szembeni védelem

A Debant sebtapasz felragasztását követően vízzáró réteget képez, így jóval tovább képes a bőrfelületen maradni, ha nedvesség éri. Ennek köszönhetően nem kell attól tartani, hogy esetleg zuhanyzás közben leesik a sebpárna, és a nedvesség hatására károsodik a seb. A ragasztóanyag a sebtapasz eltávolítását követően egyáltalán nem hagy nyomot a bőrön.

A sebtapasz alatt szabadon lélegzik a bőr

A tapasz teljesen légáteresztő anyagból készült, így szabadon engedi lélegezni a bőrt, miközben mégis védi a külső hatásoktól. Ennek köszönhetően a seb jóval rövidebb idő alatt gyógyulhat be, mivel a sebtapasz által nyújtott védelem segíti a bőrt a hámosodásban.