transparent
Babaápolás

Babaápolási termékek, pelenkák

Sleepy Sensitive pelenkák és törlőkendők

Sleepy Sensitive pelenkák

A prémium minőségű Sensitive megnövelt SAP (Super Absorbent Polimer) és csökkentett rostanyag tartalommal rendelkezik, amely még több nedvességet képes felszívni és szivárgásmentesen magában tartani.
Felépítésének köszönhetően kényelmes viselet a babának.
A felhasznált anyagok a kicsi legnagyobb kényelmét figyelembe véve lettek kiválasztva kompromisszumok nélkül.

A Sleepy Sensitive pelenkák külső vizeletjelző csíkkal rendelkeznek. További fontos tudnivaló, hogy a New Sleepy termékekhez képest kis mértékben (1-1,5 cm-el) nagyobb méretezés, így akár pluszos méretet is kiválthat.

Sleepy Sensitive

Sleepy Sensitive törlőkendők

A Sleepy Sensitive törlőkendő gyengéden ápolja és tökéletesen tisztítja a baba érzékeny bőrét. Visszazárható műanyag fedele hosszan megőrzi a termék minőségét.

Káros anyagoktól mentes, parabénmentes, alkoholmentes, színezék- és illatanyagmentes.
Hipoallergén, biológiailag és bőrgyógyászatilag tesztelt, minden bőrfelületen használható, minden bőrtípusnak megfelel.

A natúr babatörlő egyszerre puha és erős anyagú, így biztosítja a babapopsi kíméletes tisztítását és ápolását.
A Sleepy Sensitive nedves pamut törlőkendők nem tartalmaznak semmilyen szintetikus anyagot, kőolaj-származékot, szódium-lauril-szulfátot (SLS-t), parabéneket, formaldehidet, alkoholt, klórt vagy tartósítószert.

Bővebben a Sleepy Sensitive pelenkákról és törlőkendőkről

New Sleepy pelenkák

Minden New Sleepy pelenka légáteresztő, nedvességeloszlató, ultraszáraz fedőréteget kapott a szárazság- és komfortérzetért. Rugalmas csípőrészük nem szorít, kényelmes viseletet biztosít a babának. Akár többször is rögzíthető, rugalmas tépőzár tartja a helyén a pelenkát, amely puha pamutos külső-belső borításának köszönhetően kíméletes a bőrhöz.

New Sleepy

A csípőrészhez hasonlóan rugalmas combgumírozás is segít bent tartani azt, aminek bent kell maradnia, míg a szabad mozgásban nem gátolja a kicsit.

Erős nedvszívó képességével és szivárgás elleni védőgátjával gondoskodik a tisztaságról.

Bővebben a New Sleepy pelenkákról és törlőkendőkről

Yess Baby pelenkák

Yess Baby

A kedvező ára miatt is nagy népszerűségnek örvendő Yess Baby pelenka jellemzői közé sorolható a többször rögzíthető rugalmas tépőzár, illetve a szintén gumírozott combrész, amely megfelelő rögzítést biztosít a használat során. Kellemes, enyhén púderes illatának köszönhetően pozitívabb élménnyé teszi a pelenkázás folyamatát.

Bővebben a Yess Baby pelenkákról és törlőkendőkről

Air Laid nadrágpelenkák

Textilborításának, illetve különleges száraz eljárással készült papír anyagának (Air Laid Paper) köszönhetően az Air Laid pelenka komfortosan puha, mégis légáteresztő viseletet biztosít babája számára.

Teljes derék-, illetve combrészén gumírozott, szintén rugalmas tépőzára többször is rögzíthető.

Bálából csomagolt prémium nadrágpelenka.
II. osztályú termék, gazdaságos, átlátszó csomagolásban.

Air Laid

Hibalehetőségek

  • Minőségben és funkcióban nem érzékelhető szabvány esztétikai hibalehetőségekkel (pl: félre csúszott minta vagy varrás)
  • Gyakori eset: a gyártás során keletkezett esztétikai hiba, minden egyéb tulajdonsága megegyezik a szabványos változatával
  • Ritka eset: enyhén kevesebb töltet, ami minimálisan befolyásolja a nedvszívó képességet (még így is Prémium minőség)

Bővebben az Air Laid pelenkákról

Bugyipelenkák és úszópelenkák

Bugy N’ Go termékcsalád

Örökmozgó babák, illetve szobatisztaságra szoktatás esetén ideális választás a Bugy N’ Go Baby bugyipelenka. Körbegumírozott anyagának köszönhetően méreten belül alkalmazkodik minden testalkathoz.

Sosem volt még ennyire könnyű a pelenkázás! Pelenkacsere esetén könnyedén eltávolítható, a gumírozás kétoldalt eltéphető.

Változatos mintáinak köszönhetően élmény a pelenkázás.
Bálából csomagolt, prémium, II. osztályú bugyipelenka.

Bugy N

Hibalehetőségek

  • Minőségben és funkcióban nem érzékelhető szabvány esztétikai hibalehetőségekkel (pl: félre csúszott minta vagy varrás)
    Gyakori eset: a gyártás során keletkezett esztétikai hiba, minden egyéb tulajdonsága megegyezik a szabványos változatával
    Ritka eset: enyhén kevesebb töltet, ami minimálisan befolyásolja a nedvszívó képességet (még így is Prémium minőség)
    Gazdaságos, átlátszó csomagolásban

Ekopack úszópelenka

Ekopack

Vízben is biztonságosan az Ekopack úszópelenkával! Gumis derék- és csípőrészének, illetve vízálló borításának köszönhetően akár babaúszás programhoz is ideális választás. Vidám mintáival, praktikus kiszerelésével nyaraláshoz is ajánlott.

Bővebben a bugyipelenkákról és úszópelenkákról