Nedves törlőkendő

A pici babák ápolása során rendkívül fontos szerepe van a nedves törlőkendőnek, hiszen naponta több alkalommal kell a kicsi popsiját megtisztítani vele. Nem mindegy tehát, hogy milyen anyagokkal kerül érintkezésbe a baba bőre, s természetesen az sem, hogy mennyire hatékonyan tisztít a nedves törlőkendő.
Lényeges szempont a törlőkendő kiszerelése is, így érdemes szemügyre venni, hogy milyen az adott termék ár-érték aránya.


Az összetevők fontossága

A babák érzékeny bőre miatt fontos, hogy a nedves törlőkendő minél gyengédebb ápolást nyújtson, és ne okozzon semmiféle allergiás reakciót. Arra is érdemes figyelmet szentelni, hogy használható-e már újszülött kortól kezdve az adott tisztítókendő. Természetesen a törlőkendő illata sem elhanyagolható szempont a választás során.

Minőségmegőrző csomagolás, hogy a nedves törlőkendő sokáig felhasználható maradjon

Végül, de nem utolsó sorban a csomagolás is lényeges tényező, mivel ha megfelelően vissza lehet zárni a használatot követően, akkor sokáig képes megőrizni a benne található törlőkendők nedvességét és minőségét.

Sleepy törlőkendő 15db-os

Nedves törlőkendő 15 db-os kiszerelésben

Kellemes, vegyes gyümölcs illatú törlőkendő 110X170mm-es lapméretben. A bőrt alaposan tisztítja, frissíti és ápolja. Kis helyen is elfér, így utazáshoz és más szabadidő tevékenységekhez is kifejezetten ajánlott.

További információk és megrendelés webáruházunkban

Sleepy fedeles törlőkendő 70db

Fedeles Sleepy törlőkendő

A gyengéd púderes illatú nedves törlőkendő a baba érzékeny bőrét tökéletesen tisztítja, gyengéden ápolja. Kiszerelése: 70 db termék / csomag, visszazárható fedéllel kerül forgalomba, így a termék minősége hosszan jó marad. Lap mérete:160x190mm, méhsejt struktúrájú, puha tapintású.

További információk a SENSITIVE fedeles kiszerelésű törlőkendőkről, és a termék megrendelése webáruházunkban

New Sleepy törlőkendő 90 db

90 db-os nedves törlőkendő

Újszülött kortól használható nedves törlőkendő - gyengéden ápolja, tisztítja a baba bőrét. Visszazárható műanyag kupakkal rendelkezik, így a kendő nedvessége és vegyes gyümölcs illata hosszan sokáig megmarad. Lapok mérete: 150x190mm (méhsejt struktúra), 90 db/csomag.

További információk és megrendelés webáruházunkban

     
     

Sleepy nedves törlőkendő nagykereskedelem